SBM-Polet › ChannelUp

SBM-Polet

Polet en SBM slaan de handen bewust in elkaar!

Onkruidbestrijding? Kies bewust

De uitdaging

Met strengere wet- en regelgeving wil de overheid in België de consumenten aansporen om bewuster gebruik te maken van middelen welke zij inzetten in de tuin. SBM en Polet hebben de krachten gebundeld en ons gevraagd om een schappresentatie te ontwikkelen die hieraan tegemoet komt Een schap dat shoppers helpt bewuste keuzes te maken in onkruidbestrijding. Soms met de hand, soms met bestrijdingsmiddelen.

De oplossing

Het nieuwe schap is een one-stop-shop voor onkruidbestrijding geworden. Het schap roept op om bewuste keuzes te maken en biedt educatie over de verschillende manieren van onkruidbestrijding. Om shoppers te helpen kiezen is er een duidelijke segmentatie en navigatie aangebracht.

SBM en Polet bieden retailers samen een totaaloplossing aan. We hebben een materialen-set ontworpen en geproduceerd dat slim in elkaar steekt. De materialen zijn multi-functioneel en kunnen voor meerdere soorten stellingen worden gebruikt. Zo biedt één set materialen voor iedere situatie de juiste oplossing! Ook de communicatie naar retailers werd door ons ontwikkeld.