BENU Apotheken › ChannelUp

BENU Apotheken

Ontwikkeling van nieuwe campagnes

Campagne-grid

De uitdaging

BENU vindt dat je gezondheid het allerbelangrijkste is in je leven. Daar zijn wij het helemaal mee eens. BENU wil samen met hun klanten werken aan hun gezondheid. Met geneesmiddelen en zelfhulpmiddelen, maar ook met het deskundige advies dat alleen een apotheker kan geven. Dit was het vertrekpunt voor het ontwikkelen van een nieuwe tweemaandelijkse campagne.

De oplossing

ChannelUp ging hiermee aan de slag en ontwikkelde de in-store campagne Zekerheid voor alles. Want als het om je gezondheid gaat, kies je voor zekerheid. En die zekerheid kan BENU apotheek je geven. In de campagne wordt het thema vertaald naar expertisegebieden. Alles voor een goede weerstand, Alles voor een stralende huid enzovoort.

Om elke twee maanden aan te sluiten bij het seizoen, is een visuele stijl ontwikkeld waarin natuurlijke elementen de hoofdrol spelen. Dit visuele concept is strak met speelse elementen. We hebben een campagne grid ontwikkeld om de tweemaandelijkse tekstproductie en opmaak soepel en efficiënt te laten verlopen.