Ontbijtseminar met conversiespecialist Martin Kranenburg › ChannelUp

Ontbijtseminar met conversiespecialist Martin Kranenburg

Ontbijtseminar met Martin Kranenburg

Overtuig shoppers tot aankoop met persuasion tactics!

Als shopper specialist zijn wij ervan overtuigd dat het bij elke marketinginspanning uiteindelijk draait om conversie. In de online marketing worden veel ‘persuasion tactics’ getest en toegepast voor conversie optimalisatie. Het grote voordeel van online ten opzichte van fysieke winkels is meer beschikbare data, scherpere targeting en betere meetbaarheid. Maar het is grotendeels dezelfde shopper die online én offline winkelt. Kunnen we dezelfde persuasion strategieën dan ook in de traditionele retail toepassen?

Om deze vraag te beantwoorden neemt Martin van Kranenburg ons mee in de wereld van online conversie optimalisatie, overtuiging strategieën en neuromarketing. Hij laat ons ervaren hoe je met kleine aanpassingen, grote resultaten kunt boeken. En nog belangrijker: hoe je vergelijkbare tactics ook in de offline wereld kunt toepassen. Martin gebruikt daarvoor concrete cases uit het klantportfolio van ChannelUp.

Het is onze overtuiging dat we brand en shopper campagnes met deze expertise samen nog veel effectiever kunnen maken. Onder meer door persuasieve marketing tactieken te gebruiken voor creatie en communicatie! Daarom hebben we Martin uitgenodigd.

                                                                                               

Martin is een veelgevraagd docent, spreker en dagvoorzitter. Martin heeft o.a. aan de wieg gestaan van de D-reizen website (1995-2006) en het succesvolle verhuurplatform voor vakantiehuizen Micazu. Hij is een gepassioneerd spreker die theoretische inzichten verbindt met praktische toepassingen. Hij laat je zien hoe je shoppers (subtiel) kunt beïnvloeden.

Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. En om alvast een persuasion tactic toe te passen: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Als je dit unieke inspiratie ontbijt niet wilt missen, meld je dan voor 14 maart aan.

Datum 28 maart 2018
Duur  8:00-10:00 uur – ontbijt staat klaar!
Locatie Business Lounge Spaces Zuidas, Barbara Strozzilaan 201, Amsterdam
Parkeren Garage Spaces (ondergronds of parkeerplaats nabij)
Kaarten Gratis, maximaal 2 per organisatie

Ja, interessant. Ik ben erbij!
  •  
  • Ik neem mijn collega ook mee!