Inspiratie Lente Lunch › ChannelUp

Inspiratie Lente Lunch

Inspiratie Lente Lunch

12/04/2017

Laat je inspireren tijdens een gratis Lente Lunch Sessie

Op zoek naar de allerbeste shopper solutions is ChannelUp de wereld overgevlogen. We hebben inspirerende voorbeelden gevonden in o.a. New York, Singapore, Londen, Amsterdam, Hamburg en Stockholm. Deze willen we graag met jou en je team delen.

Shopper solutions zijn op inzichten gebaseerde activaties waarbij de shopper doorgaans  meerdere producten samen kan kopen. Dit levert toegevoegde waarde op voor de shopper tijdens de shopping trip. Hierdoor stijgt de waardering van het product en daarmee ook de betrokkenheid bij de deelnemende merken. De shopper wordt geactiveerd om meer te besteden. Het inzetten van effectieve shopper solutions is daarom een enorme groeikans voor fabrikanten en retailers

We hebben alle prachtige internationale cases geanalyseerd en zijn tot de anatomie van winnende shopper solutions gekomen. Deze leggen we aan je uit tijdens de sessie. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we jullie activaties nóg effectiever kunnen maken.

De kosten van de Inspiratie Lunch bedragen normaal € 1950,-. Maar… een nieuwe lente, een nieuw geluid. Daarom bieden we deze sessie in mei gratis aan. Wij zorgen voor de lunch en de inspiratie. De locatie is in overleg.

De agenda loopt snel vol. Boek daarom nu een Inspiratie Lente Lunch voor jouw team.

Boek nu