Laat jezelf en je team inspireren tijdens een Inspiratie Zomer Lunch! › ChannelUp

Laat jezelf en je team inspireren tijdens een Inspiratie Zomer Lunch!

Laat jezelf en je team inspireren tijdens een Inspiratie Zomer Lunch!

21/06/2018

In de media zien we regelmatig de toepassing van nieuwe technologie in retailomgevingen. Robots, drones, chatbots en mobiele applicaties die voor meer gemak zorgen. Augmented Reality, Virtual Reality en hologrammen die totaal nieuwe dimensies toevoegen aan beleving. Technologie zal zowel het retaillandschap als ons aankoopgedrag enorm gaan beïnvloeden. Maar wat kun jij ermee? Wordt het niet tijd om eens te experimenteren?

Welkom in de toekomst!

Vorig jaar was de Inspiratie Lente Lunch een groot succes. Samen met diverse klanten zijn we op wereldreis gegaan op zoek naar de beste Shopper Solutions. Dit jaar willen we opnieuw met jou en je team op reis. We nemen samen een kijkje in de toekomst van shopping en gaan naar de winkelvloer van 2027!  

We starten de sessie met een blik op de toekomst. Hoe ziet de toekomst van shopping eruit in 2027 en wat zijn de Top Grocery Trends van 2018? Hoe koppel je shopper marketing aan brand marketing en wat is hierin de rol van neuromarketing? De lunch eindigt met een aantal zinvolle toepassingen van technologie in de customer journey.

De kosten van de Inspiratie Zomer Lunch bedraagt normaal € 1950,-. Maar… een nieuwe zomer, een nieuw geluid. Daarom bieden we deze sessie in juli voor € 750,- aan.
Wij zorgen voor de lunch en de inspiratie. De locatie is in overleg.

De agenda loopt snel vol. Boek daarom nu een Inspiratie Zomer Lunch voor jou en je team.

Boek nu