Vacature Art Director › ChannelUp

Vacature Art Director

Vacature Art Director

21/12/2016

Natuurlijk hoeven we je niet uit te leggen, wat er van een designer of art director wordt verwacht. Daarvoor heb je inmiddels voldoende ervaring.

Wij zoeken iemand die heel, heel, heel erg mooi werk bedenkt en maakt. Een allround beeldkunstenaar die zorgt dat alles tot in de puntjes klopt. Want voor klanten als Heineken, Albert Heijn, Nestlé, Bacardi, Beiersdorf, Ziggo en Arla – om er maar een paar te noemen – leggen we de lat heel, heel, heel erg hoog.

ChannelUp is in Nederland, en ook steeds meer daarbuiten, een toonaangevende creative agency op het gebied van shopper en trade communicatie. Dat jouw werk helpt om shoppergedrag te beïnvloeden, daar krijg je een kick van. Ervaring in retailcommunicatie komt daarbij goed van pas!

Sinds kort is ChannelUp ook in Amsterdam gevestigd. In onze ‘space’ aan de Zuidas bouwen we een extra team met creatieven en strategen op. Volop mogelijkheden dus om ook hieraan mee vorm te geven.

Spreekt dit je aan? Kom dan langs om je imponerende, oogstrelende portfolio van de afgelopen 4 tot 6 jaar met ons te delen. We hopen je snel te ontmoeten.

Freelancers ook welkom!

Ben je of ken je een freelance art director, designer, visualizer of copywriter met liefde voor retail en shoppercommunicatie? Neem ook dan contact met ons op!

Reageer nu!

Bel of mail met Alex Hamming: 020 – 240 27 32, alex@channelup.nl

Download hier de vacature.