De magie van motion › ChannelUp

De magie van motion

30/12/2016

Motion staat voor beweging. Net als de wereld, draait motion altijd door. Motion is de afkorting van Motion Graphic Design, de kunst van het tot leven brengen van grafisch ontwerp en video door middel van animatie. Statische ontwerpen zoals woorden en afbeeldingen komen hiermee tot leven. Dit heeft veel voordelen, ook als het bijvoorbeeld om trade engagement gaat.

Een verhaal vertellen, iets uitleggen of elkaar entertainen doen mensen al eeuwenlang. In de loop der tijd ontdekte de mensheid telkens weer nieuwe en effectievere manieren om een boodschap over te brengen. Het gebruik van visuals bleek uitzonderlijk goed te werken. Denk maar aan het spreekwoord ‘Eén beeld zegt meer dan duizend woorden’. Met bewegende beelden kunnen we nu nog veel verder gaan.

Onze dienst Trade Engagement Video gebruikt de magie en kracht van motion en video. Pas het bijvoorbeeld toe om de presentatie van jouw category vision of jaarplan tot leven te brengen. Bekijk maar eens onze category vision video voor Red Bull. Nieuwsgierig hoe we een Trade Engagement Video en motion samen met jou kunnen inzetten?

Neem dan contact op met een van onze Trade en Shopper Marketeers.