Overal de perfecte Wifi in huis? › ChannelUp

Overal de perfecte Wifi in huis?

Overal de perfecte Wifi in huis?

15/08/2017

Ziggo: De perfecte Wifi in huis!

In huishoudens is de meeste hardware verbonden via Wifi. Wifi is als het ware de nieuwe aanduiding voor internetverbinding. ‘Ik heb thuis goede Wifi’ (in plaats van veel bandbreedte). Met steeds meer draadloos verbonden apparaten, wordt een toereikende Wifi verbinding maken een uitdaging. Hier ligt de relevantie voor Ziggo voor de shopper.

Hoe kunnen shoppers op een aansprekende, relevante manier geadviseerd worden over dit onderwerp in de Mediamarkt? Doelstelling is om op basis van een effectieve in-store campagne meer traffic naar de Shop in Shop van Ziggo bij Media Markt te realiseren.

ChannelUp bedacht een uitgekiende activatie campagne waarbij shoppers in diverse productgroepen in de Mediamarkt worden geconfronteerd met het Wifi vraagstuk.

Door middelen, zoals ludieke waarschuwingsborden, narrowcasting, en totems, gericht in te zetten op specifieke touchpoints en te voorzien van de juiste ‘messaging’, attenderen we shoppers. Na confrontatie is een bezoek aan de Ziggo Shop in Shop voor Wifi advies een logische vervolgstap.

In no time kunnen shoppers hier een nieuwe service afsluiten of hun huidige pakket upgraden naar de gewenste situatie. Hiervoor maakt het winkelpersoon gebruik van de Ziggo App, speciaal ontwikkeld door ChannelUp.

Sinds de start van dit project is zowel het aantal bezoekers van de Shop in Shop als de conversie significant toegenomen. Een resultaat om trots op te zijn!